Udfyld og send formular "Årsmødet den 17. januar 2022 kl. 09.00 – 16.00"

Næste møde: Den 17. januar 2022 (Fysisk samt delvist online)

Hent programmet her: Netvaerket formål og indhold Program

Netværksmøde
Kl. 09.00 – 10.30: Sædvanligt netværksmøde, der som altid kan tilgås gratis. Denne gang er det også en del af vores årsmøde, se herunder.

Årsmøde den 17. januar

Intro til årsmødet

Hele 51 gange nævnes ”standarder” i vejledningen til udbudsloven i konteksten af standarder udviklet af internationalt anerkendte standardiseringsorganisationer. Ikke desto mindre finder mange det stadig svært at forholde sig til brugen af standarder i udbud.

På næste netværksmøde, der for første gang afholdes fysisk, vil vi derfor tage hul på en masse af de fordele der er ved at anvende standarder i offentlige udbud.

For at kunne gøre det, og få mulighed for at drøfte emner med oplægsholdere, tager vi denne gang en hel dag ud til at gennemgå en række af de problemstillinger man som ordregiver kan møde i hverdagen ved udarbejdelse af tekniske specifikationer.

Brugen af standarder er ikke let, men standarder er væsentlige for enklere udbudsmaterialer, og mere innovative udbud, samt sikring af mere bæredygtige udbud, så kom med, og lær endnu mere om brugen af standarder på årsmødet, og få en snak med kollegaer.

Sted: Musholm Holiday, Sport og Conference, Musholmvej 100, 4220 Korsør.
Kl. 10.30 – 16.00: Årsmøde i Korsør med betaling (også hvis det tilgås online)
Tilmelding til Fysisk del:  Senest den 07. januar til Søren Jensen på sj@dansense.dk (tlf. 20247001), eller på hjemmesiden, her.
Pris ved fysisk deltagelse: 1980,- kr. ex. moms, inklusive forplejning før og under kursus.
Pris ved online deltagelse: 1500,- kr. ex. moms. (Egen forplejning)

Udfyld venligst de anviste felter

(skal udfyldes)
(skal udfyldes)
(skal udfyldes)
(skal udfyldes)
(skal udfyldes)
(skal udfyldes)
(skal udfyldes)
Aflysning: Ved for få tilmeldinger forbeholder DanSense sig ret til at udskyde eller aflyse kurset. Derfor er det vigtigt at du melder dig i tide, hvis du gerne vil på kursus. Afmelding: Vi gør opmærksom på at tilmelding er bindende og eventuel afmelding skal ske skriftligt. Der kan frit meldes afbud eller foretages flytning til andet kursus indtil 1 uger før kursusstart. Derefter og indtil 5 dage før kursusstart betales 50% af kursusgebyret, herefter 100%. Hvis du er forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din tilmelding til en kollega. Blot husk at fremsende kollegaens navn, så vedkommende bliver registreret på kurset. DanSense tager forbehold for ændringer af tid, sted, indhold, pris samt evt. trykfejl.
For at tilslutte sig DanSense's nyhedsbrev om nye kurser, afkryds feltet "Ja tak"
Scroll to top